SILFEN X GRANS VIN

Lad os præsentere dig for et designsamarbejde, hvor to forskellige verdener møder hinanden – SILFEN X GRANDS VIN. I morgen fredag d. 13. september vil vi i samarbejde med Sofie Grand lancere en unik printet Ulrikke taske ekslusivt solgt på www.danielsilfen.dk. Hertil vil der være mulighed for at købe den ultimative pakkeløsning, hvor du oven i Ulrikke tasken også får en lækker specialdesignet rosé vin lavet på danske solbær. Pakkeløsningen kan købes fra d. 13/9 hos http://grandsvin.dk/webshop.

Silfen x grands vin

Samarbejdet mellem to gode venner er udsprunget af en fælles passion; at værne om det man virkelig tror på. Da Sofie Grand i 2015 startede Grands vin, var det med afsæt i hendes bedsteforældres mange års erfaring med vinproduktion og dermed præcis samme udgangspunkt som Daniel Silfen, der i 2013 valgte at gøre kunsten efter sine forældres taskevirksomhed Adax. Begge to har taget den mange års familieerfaring og krydret den med deres egen tilgang til faget og deres personlighed, hvilket har ført til succes på hvert deres område.

Sofie Grand har udover sit familieforetagende også en stor kærlighed for at tegne, som var startskuddet til et fantastisk samarbejde. Sofie har dekoreret en af vores Ulrikke taske med et print i et begrænset oplæg. Selve printet beskriver Sofie som en fortolkning af renheden i naturen, der møder det kaotiske lysshow fra nattelivet. Resultatet er Daniels ikoniske Ulrikke taske, som bliver mixet med en frisk dansk rosé vin fra Grands Vin.

XOXO

SILFEN X GRANS VIN

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *