SAFARI KOLLEKTION

Sommervarmen er endelig over os, og vi byder sommerferien velkommen. For denne sæson er vores ønske at omfavne sydens varme og de gode oplevelser. Lad dig derfor blive draget med på Safari tur med vores nye kollektion. For denne kollektion har vi arbejdet med forskellige dyreprints samt materialer, som giver de klassiske tasker et updated look. Stemningen er Safari, og på din tur ned gennem vores Savannah vil du se både tiger, zebra og leoparder.

Tiger Familien

Tigeren er en truet dyreart, som vi derfor ønsker at hylde med vores tigerprint. Den varme orange farve gør tasken til en ideel sommertaske. Tigeren er et selvstændigt væsen , hvilket er præcis hvad du vil udstråle med din nye tiger taske. Tjek tigerfamilien ud nedenfor:

  

Zebra flokken

Du kender de sorte og hvide striber, og lad os være ærlige, hvem klæder dette print ikke? Vi elsker i hvert fald zebra printet, og er sikker på, at du vil rocke Emma som crossbody ud over en af dine yndlings sommerkjoler eller Sally sammen med et par fede shorts, og hey så kan hun spændes rundt om livet på dig, hvilket giver et fedt festival look. Er du mere in-the-mood for at opgradere dit computersleve, så tjek vores nye computercover Elva ud:

 

Leoparderne

Leopard er efterhånden blevet en klassiker, som vi på en eller anden måde alle enten har eller i hvert fald bør have i vores garderobe! Leoparden er Savannahens hersker, og ser ingen forhindringer. Den kan både kravle og klatre og så er den én af de hurtigste dyr i Afrika. Lad dig identificere med leoparden, og check ud med en Emma crossbody taske i leopard. Ønsker du at gennemfører looket, så snup en matchende Ida pung med til:

Håber du nød din Safari tur ned gennem vores Savannah. God shoppelyst!

Kram Emma

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *