Persondatapolitik

Formålet med vores persondatapolitik er at forklare hvordan vi indsamler, anvender og sikre dine persondata. Ved at benytte vores hjemmeside Danielsilfen.dk accepterer du at vi at vi behandler dine personoplysninger i henhold til nedenstående.

Oversigt

  1. Hvem er ansvarlig for dine oplysninger
  2. Dine oplysninger bliver brugt til
  3. Hvilke oplysninger behandler vi om dig
  4. Grundlag for behandling af oplysninger
  5. Hvem deler vi dine oplysninger med
  6. Hvornår overfører vi persondata til lande uden for EU/EEA
  7. Hvor længe opbevares dine oplysninger
  8. Behandling af ansøgeres persondata
  9. Indsigt, sletning og klager
  10. Cookie politik

1. Hvem er ansvarlig for dine oplysninger:

Ansvarlig for behandling af personoplysninger:

ADAX A/S
Vestre Hedevej 18
4000 Roskilde
CVR.nr: 71 23 15 18

Tel. +45 43444410
E-mail: adax@adax.dk

2. Hvilke oplysninger behandler vi om dig:

Vi registrere og behandler kun almindelige personoplysninger som:

– Almindelige kontaktoplysninger (F.eks. navn, adresse, mail & mobilnummer)
– Betalingsoplysninger
– Købshistorik
– Cookie-oplysninger
– IP-adresse
– Ansøgeres persondata
– Informationer afgivet i forbindelse med en eventuel klagesag 

3. Dine oplysninger bliver brugt til?

Administrering og behandling af dit kundeforhold vedr. aftalte vare/ydelser/services med Adax

Kommunikation i forbindelse med udbud af vores tjenester

Individuel markedsføring, målrettet kommunikation med information, tilbud og ydelser iforhold til dine personlige ønsker og behov

Forbedring af vores produkter og services via undersøgelser, statistik og analyser

I forbindelse med eventuelt opståede retskrav

Bemærk venligst at dine personoplysninger kan være et krav der skal være opfyldt for at indgå en aftale, hvorfor vi kun vil være i stand til at tilbyde dig vores produkter og services, hvis de påkrævede oplysninger er oplyst.

Rekrutering (hvis du er ansøger)

4. Grundlag for behandling af personoplysninger:

Behandling af personoplysninger vil altid være baseret på et lovligt grundlag.

Vi kan behandle dine personoplysninger på følgende grundlag:

Behandling der er nødvendig for at opfylde en aftale som du er part i, der træffes på din anmodning forud for indgåelsen af en aftale, når du foreksempel handler på Adax officielle hjemmeside Adaxshop.com

Nødvendinge behandlinger som sikre at Adax overholder de retlige forpligtelser der påhviler os som virksomhed, eksempelvis behandling og opbevaring af transaktionsoplysninger i henhold til bogføringsloven.

Behandlinger der er nødvendige for, at Adax eller tredjemand kan forfølge en af disse legitime interesser:

Løbende forbedring af vores produkter, services og online shopping-oplevelser.

For at målrette vores markedsføring til dig via sociale medier eller andre hjemmesider. I de tilfælde er de oplysninger der videregives begrænset til oplysninger du selv har oplyst til Adax, såsom e-mail adresse.

5. Hvem deler vi dine oplysninger med:

Vi deler personoplysninger om dig med:

Vores leverandører af IT-services (databehandlere).
Internt til relevante personer i Adax.
Vores eksterne revisor.
Offentlige myndigheder, såfremt det er påkrævet i henhold til lov.
Advarselsregistre der identificerer risikable transaktioner med det formål, at bekæmpe (organiseret) onlinesvindel.

Med henblik på online annoncering deles med f.eks. Google og Facebook. Såfremt vi deler oplysninger om dig med tredjeparter som f.eks. Facebook i markedsføringsøjemed, deler vi så få opslysninger som muligt og alene de almindelige oplysninger, du selv har indtastet eller godkendt til Adax. Vi indgår løbende aftaler eller partnerskaber med reklameserverfirmaer (Ad Servers), hvorfor der ved klik på reklamer vil blive placeret cookies på dit terminaludstyr for at registrere brug af reklamen.

6. Hvornår overfører vi persondata til lande uden for EU/EEA

Vi benytter databehandlere placeret USA som er uden for EU/EEA. Selve overførslen sker under Privacy-Shield aftalen og i henhold til Persondataforordningens artikel 45. Læs mere om Privacy-Shield her

Såfremt dine personoplysninger behandles af en udbyder i et andet land, sikre Adax, at udbyderen alene behandler dine oplysninger i henhold til Adax’s instruks samt at oplysningerne i øvrigt behandles under passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Når vi overfører personoplysninger til en databehandler placeret uden for EU/EEA, behandles dataene alene til de formål, der er nævnt under punktet “3. Dine oplysninger bliver brugt til

7. Hvor længe opbevares dine oplysninger

Oplysninger du selv har indtastet på din Adax profil til nyhedsbrevet gemmes så længe du modtager nyhedsbrevet. Du kan altid afmelde et nyhedsbrev eller anden kommunikation modtaget via e-mail eller sms ved at anvende afmeldingslinket i udsendelsen. Framelder du dig nyhedsbrevet beholder vi oplysningerne i op til 1 måned efter. Alle oplysninger vil herefter blive slettet. Transaktionsoplysninger vedr. køb gemmes i 6 år (indeværende år + 5 år), som følge af Bogføringsloven.

8. Behandling af ansøgeres persondata

Formålet er at få den bedst mulige indsigt i kandidatens erfaring og kompetencer for at sikre en korrekt rekruttering. Modtagerne af personoplysningerne er enten direktøren eller den ansvarlige inden for det søgte område.

Søger du job hos Adax behandler vi følgende personoplysninger om dig:

Navn, adresse, telefonnummer, alder
Uddannelsesniveau, uddannelsestype, erhvervserfaring, interesser

Oplysninger overføres ikke til tredjepart, med mindre andet er oplyst i jobopslaget. Indkomne CV’er opbevares i max. seks måneder.

9. Indsigt og klager

Som kunde hos Adax har du som registreret ret til at udøve følgende rettigheder:

Få indsigt i dine personoplysninger
Berigtig dine oplysninger ved at kontakte Adax
Mulighed for at trække dit samtykke tilbage.

Du har til enhver tid ret til, at besigtige og berigtige dine oplysninger ligesom du har mulighed for at trække samtykket til behandlingen af personoplysninger tilbage. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.

Sletning efter anmodning:

Du kan til enhver tid anmode om, at få slettet dine personoplysninger. Dine oplysninger vil blive slettet på din anmodning, såfremt et af følgende kriterier gør sig gældende:

– Tilbagetrækning af samtykke (såfremt dit samtykke dannede grundlag for behandlingen),
– Oplysningerne viser sig at være urigtige
– Ikke længere er nødvendige for at opfylde det formål hvortil de blev indsamlet
– Ulovlig behandling af dine oplysningerne

Udøvelsen af dine rettigheder kan være underlagt betingelser og begrænsninger, og vil ofte afhænge af den konkrete behandlingssituation.

Du kan desuden gøre indsigelse mod Adax behandling af data om dig i henhold til databeskyttelsesforordningen. Hvis du ønsker at klage over Adax behandling af dine personoplysninger, har du ligeledes mulighed for at rette henvendelse til Datatilsynet. Læs mere på Datatilsynet.dk

Du kan indgive en klage til det danske datatilsyn ved at følge dette link: https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

Cookie politik

Du finder vores cookiepolitik her

Opdateret 18-05-2018