• Fri fragt & levering

Om Daniel Silfen

Historien om Daniel Silfen

Det stod skrevet i stjernerne, at stifter Daniel Silfen skulle være selvstændig, så han kunne gøre tingene på sin egen måde. Præget helt fra barndommen, har Daniel Silfen altid haft interesse i salg og design. Og med et solidt bagland i forældrenes virksomhed Adax, faldt det heller ikke Daniel fjernt, at det skulle være tasker han skulle producere.

Daniel Silfen er et dansk accessoires brand, der blev etableret i sensommeren 2013. På daværende tidspunkt bestod virksomheden udelukkende af Daniel selv. Han rejste land og rige rundt for at sælge sin første kollektion – lædercovers i lækre materialer til iPhones, tasker til computere og tablets.

Men Daniel havde et ønske om noget større og hans mål var at nå til tops uden om hans forældre. Han ville opnå sin egen succes. Året efter blev der fremstillet det, der skulle vise sig at blive nogle af Daniels bestsellere; rejsetasken, shopperen og den velkendte mappe i bøffelskind.

Herfra tog virksomheden form og Daniel har i dag formået at få opbygget et solidt og stærkt brand, som blandt andet byder på tasker, punge og som noget nyt halstørklæder. Daniels personlige drivfaktor er processen: ”Jeg elsker at se en taske komme fra et stykke papir til en fysisk prøve i min hånd og til, at den til sidst står i et udstillingsvindue hos en af mine kunder”. Hos Daniel Silfen vægtes der høj kvalitet, solidt håndværk og stilfuldt design til priser de fleste kan relatere til.