BLIV KLAR TIL SKOLE

Sommeren er forbi, og skolen er for nogle måske allerede i gang, og for andre venter den lige rundt om hjørnet. Dette betyder også den medfødte tøjkrise, som opstår hvert år på første skoledag. Herudover kommer krisen omkring skoletasken, hvilket vi nu vil afhjælpe dig med. Så læs med her, hvis du mangler inspiration til den nye skoletaske.

Celine shopper

Celine i lak er en cool skoletaske, der kan indeholde både din computer, bøger og papirer. Derudover er tasken let tilgængelig, da det enkle design gør det muligt for dig at se alle dine sager på bunden af tasken, Celine har nemlig ingen skjulte rum eller lynlåse. Lak er et fantastisk materiale, som kan klare alt slags vejr, da det let kan tørres over med en våd klud, og så tasken så god som ny igen.

 

Karen

Karen er den sejeste studie- og arbejdstaske. Hun kan indeholde både computer, papirer og alle dine hverdagsting, og med sine mange forskellige lommer og rum, kan du let inddele og sortere dine sager. For let’s face it, vores taske er altid et stor rod! Med Karen kommer en lang justerbar og aftagelig rem, som gør det muligt at bærer tasken crossbody.

 

Miley Rygsæk

Mød Miley – Den sejeste backpack, og perfekt som skoletaske. Miley kan rumme op til en 15” computer, og så behøver den ikke engang et computersleeve, der er nemlig en indbygget lomme til computer i rygsækken allerede. Mere praktisk og cool bliver det ikke!

 

Elva computer sleeve

Elva er et computersleeve designet til at beskytte din computer. Elva passer til en 13” computer, og ønsker du at bruge hende som ”Skoletaske”, fordi du ikke skal medbringe meget andet end computer og papir, vil du også sagtens kunne opbevare dine papirer i sleevet.

 

Sif tote

Sif er det sødeste net, perfekt til dine aller vigtigste sager. Sif kan ikke bære dine tunge bøger, men kan sagtens rumme en computer, vandflaske og papirer.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *