BARCELONA FOODGUIDE

Som I kunne se på story i den forrige uge, havde vi et insta-takeover af de søde piger Sofie Ken og Kathrine Maron. Igennem story tog de os med gennem Barcelonas gader, viste os de gode strande og gav os smag for den lækre mad. Som de store mad-elskere hele Silfen teamet er, lavede pigerne denne foodguide til de fedeste resutauranter og cafeer i Barcelona, ledsaget af tasker fra vores kommende AW19 Space Odyssey kollektion. Velbekomme!


Instagram er et rigtig godt medie til at finde gode restauranter, når man skal ud at rejse – det var også herigennem vi fandt frem til (næsten alle) de restauranter, vi spiste på. På fem dage i Barcelona kan man altså nå at spise rigtig meget god mad, og derfor vil vi gerne dele vores tips med jer!

Cecconi’s
Cecconi’s ligger faktisk i flere europæiske hovedstader, og vi har snakket om det flere gange, så det var en oplagt mulighed at prøve det i Barcelona! Vi bestilte trøffelpizza og burrata, ikke særlig spansk, men det var lige, hvad vi havde lyst til. Vi fik desuden også mini friterede blæksprutter, som virkelig kan anbefales!

https://instagram.com/cecconisbarcelona
Passeig de Colom, 20, 08002 Barcelona, Spanien

Bacaro
Vi elsker burrata (!), og på Instagram havde vi set Bacaros burrata, som vi bare måtte prøve – og den skuffede ikke! Vi er blevet enige om, at det er den bedste burrata, vi har smagt, og vi har efterhånden smagt en del. Derudover fik vi begge en pastaret, som også virkelig var lækre! Stedet kan virkelig anbefales, hvis du, ligesom os, elsker italiensk mad

https://instagram.com/bacarobcn

Carrer de Jerusalem, 6, 08001 Barcelona, Spanien

Elsa Y Fred
Vi gik all in på tapas på Elsa Y Fred. De er kendt for deres Patatas Bravas, som er en slags ovnkartofler med spicy sauce ovenpå, og de var virkelig gode!

https://www.instagram.com/elsayfred/

Carrer del rec comtal, 11, 08003 barcelona

Jai-Ca
Det er altid en succes at spise der, hvor de lokale spiser. Jai-Ca, der ligger ved Barceloneta, var fyldt med lokale og havde virkelig en hyggelig og autentisk stemning!
Vi bestilte en masse seafood tapas, sangria og Patatas Bravas, og det var virkelig en god oplevelse! Det hele spillede, og priserne var virkelig også fine!

https://www.instagram.com/barjaica/

Carrer de Ginebra, 9 y 13, 08003 Barcelona

La Bombeta
La Bombeta er også et lille lokalt sted i Barceloneta området. Her fik vi blandt andet deres “bombas”, som de er kendt for, og som alle kommer der for at spise. Det er en stor kartoffel fyldt med kød og med en stærk sauce ovenpå – så lækkert! Udover det bestilte vi en masse seafood, som vi efterhånden fandt ud af, at de i Barcelona er rigtig gode til.

https://www.instagram.com/p/B0bDzFqC3-n/

Carrer de la Maquinista, 3, 08003 Barcelona

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *